Naar hoofdcontent

Uitsluiten onderdelen

Wanneer u een clone bij ons afneemt, gaan wij ervan uit dat u een exacte kopie van uw originele website of webshop wilt. Dit hoeft echter niet altijd zo te zijn. U weet waarschijnlijk al van onze exclusions functie, waarmee u voorkomt dat bepaalde dingen op uw website worden vertaald of niet aangepast worden. Het is daarnaast ook mogelijk om onderdelen van uw website volledig weg te halen op uw clone.

Uitsluiten van vertaling

Een deel van onze klanten wil niet alle content op hun clone laten vertalen. Een voorbeeld: een informatieve website waarop alleen de homepagina en contactpagina relevant zijn voor het afnemen van diensten, maar waarvoor niet alle honderden blogposts vertaald hoeven te worden. Door het toevoegen van een simpel stukje code aan de broncode van uw originele website is dit mogelijk. Het gaat hier dan om het stukje:

<meta clonable-translate="no">

U kunt dit toevoegen aan de broncode van elke pagina waarvan u niet wilt dat Clonable hem vertaalt. Weet u niet hoe, vraag dan uw IT-afdeling, hostingpartij of developers om hulp.

Uitsluiten van producten

Wellicht wilt u op uw clone niet precies hetzelfde assortiment aanbieden als op uw originele site. Bijvoorbeeld als levering lastiger is door de grootte van het product. We kunnen de productpagina's helaas niet van de clone verwijderen, maar we hebben wel andere maatwerkoplossingen. Zo kunnen we bijvoorbeeld producten uitsluiten in de winkelwagen, zodat er bij komt te staan 'Niet in Nederland leverbaar'. Dit zal voor alle sites op een verschillende manier werken. Heeft u interesse in dit soort maatwerk, neem dan contact met ons op.