WooCommerce

Subfolder exclusions

Wanneer u uw WooCommerce webshop clonet en gebruik maakt van een subfolder, zijn er een paar standaard exclusions die u dient door te voeren om ervoor te zorgen dat de clone goed functioneert. Het gaat hier dan om /wp-admin/, /wp-content/ en /wp-includes/, omdat deze vanuit de originele domeinnaam (zonder subfolder) bereikt moeten worden. U kunt deze toevoegen aan de Subfolder exclusions.

subfolder-exclusions

Onjuiste vertaling JSON velden

WooCommerce werkt grotendeels goed, maar bij de checkout gaat het valideren van (betaal)gegevens mis. Dit is gemakkelijk op te lossen door een aantal translation exclusions toe te voegen. Deze voorkomen dat er JSON velden vertaald worden die de API gebruikt om bepaalde status-codes door te geven aan de frontend.

Translation exclusions
json.order_id
json.redirect
json.result
Extra hulp

Heeft u na deze aanpassingen nog steeds problemen met uw website of webshop? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u graag om uw clone juist in te richten.

Optioneel: WooCommerce email vertalingen plugin

Clonable heeft een WooCommerce plugin ontwikkeld waarmee de standaard emails vanuit WooCommerce vertaald kunnen worden naar de taal van de klant.

Let op

Wanneer jouw shop gebruikt maakt van customized email templates, zal onze plugin deze overschrijven. Zorg dus dat je deze ergens opslaat voordat je de plugin installeert!

Installeren van de plugin

Vraag je accountmanager om het ZIP bestand van de plugin. Daarna installeer en activeer je de plugin in je WooCommerce shop. Dit doe je door naar {site_url}/wp-admin/plugin-install.php te gaan, en op de Plugin uploaden knop te klikken.

Instellen van de vertalingen

Plugin activeren en losse tekst vertalen

De plugin staat nu links in de balk onder de naam Clonable email translations. Activeer de translations door het vinkje aan te klikken, en kies voor welke taal je de vertalingen wilt instellen. Plugin activeren

Wanneer je de plugin hebt geactiveerd voor een bepaalde taal, kan je vertalingen invoeren voor de woorden die worden gebruikt in de originele emails. De screenshot hieronder geeft een voorbeeld van hoe dat eruit kan zien. Plugin vertalingen

tip

Het kan soms voorkomen dat een woord zoals Betaalmethode niet goed wordt gepakt. Let er dan op dat je hier de dubbele punt (:) achter zet, net als in de bovenstaande screenshot.

Email onderwerp, koptekst en aanvullende inhoud vertalen

Binnen de WooCommerce email instellingen {site_url}/wp-admin/admin.php?page=wc-settings&tab=email kunnen er verschillende onderdelen vertaalt worden. De onderstaande screenshot laat zien hoe het onderwerp, koptekst en aanvullende inhoud aangepast kunnen worden van een WooCommerce mail. Plugin email instellingen