Tekst aanpassen

Het kan voorkomen dat u een stuk tekst moet aanpassen op uw geclonede site. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een stuk tekst waarin het woord ‘Nederland’ staat, dat veranderd moet worden in 'Duitsland'. Ook kan het voorkomen dat een Nederlands woord anders is in de Vlaamse taal. Zo zullen Belgen voor het Nederlandse woord ‘webwinkel’ het woord ‘webshop’ gebruiken.

Het kan helaas ook soms voorkomen dat Clonable een woord niet helemaal lekker vertaalt, of dat er bijvoorbeeld een specifieke vakjargon term bestaat die ons systeem niet kent. Gelukkig zijn deze vertaalfoutjes altijd makkelijk op te lossen.

Met behulp van onze live editor kunt u makkelijk tekst veranderen op uw geclonede site. In de live editor voert u bovenaan de URL in van de pagina waarop u de wijzigingen wilt aanbrengen. Hierna kunt u met uw muis over een stuk tekst gaan, wanneer er een oranje potloodje verschijnt kunt u dit aanklikken en de bijbehorende tekst veranderen. In de pop-up die verschijnt kunt u dan de tekst wijzigen. Wanneer u dit opslaat zal de wijziging meteen doorgevoerd zijn. Bovenaan de pagina kunt u de URL invoeren van de pagina waarop u veranderingen wilt aanbrengen.

note

U kunt in de live editor ook van pagina wisselen. Wilt u dus uw hele site doorlopen, dan kunt u rechtsbovenin op de pauze ( || ) button klikken. Klik daarna bijvoorbeeld op een menu item om naar een andere pagina te gaan.