Translation rules

Bij Translation rules kun je eenvoudige zoek-en-vervangregels toepassen op je url-vertalingen. Opgeslagen regels worden automatisch toegepast op nieuwe url-vertalingen.

URL Rules

Hoe voeg ik een Translation rule toe?

U kunt gemakkelijk in een paar stappen een URL-Rule toevoegen.

1. Kik op de knop Add new rule
  2. Voeg bij Original in wat je wilt dat wordt aangepast (bijvoorbeeld clonable.de/bezahlen/) je voert hier alleen dus "/bezahlen/" in
  3. Voeg dan bij Replacement in wat de nieuwe URL wordt (bijvoorbeeld clonable.de/afrekenen/) je voert hier dus ook alleen "/afrekenen/" in
  4. Klik op preview hier krijgt u te zien welke URLs er worden aangepast.

URL Rules preview

1. Wilt u dat voor toekomstige URLs deze regel ook geldt, dan vinkt u de optie Also apply this rule to future automatic translations aan.
  2. Als u zeker bent van uw URl translation rule kiest u voor confirm en uw regel zal worden toegepast.
  3. Niet tevreden met uw aangemaakte rule? dan kunt u gemakkelijk op het prullenbak icoontje klikken