Naar hoofdcontent

WooCommerce

Plugin

Voor WooCommerce kan ook de Clonable WordPress plugin gebruikt worden. Bekijk hier de WordPress plugin.

Subfolder exclusions

Wanneer u een clone maakt van uw WooCommerce webshop en gebruik maakt van een subfolder, zijn er een paar standaard exclusions die u dient door te voeren om ervoor te zorgen dat de clone goed functioneert. Het gaat hier dan om /wp-admin/, /wp-content/ en /wp-includes/, omdat deze vanuit de originele domeinnaam (zonder subfolder) bereikt moeten worden. U kunt deze toevoegen aan de Subfolder exclusions.

subfolder-exclusions

Extra hulp

Heeft u na deze aanpassingen nog steeds problemen met uw website of webshop? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u graag om uw clone juist in te richten.

Optioneel: WooCommerce email vertalingen plugin

Wij raden onze klanten met WooCommerce aan om gebruik te maken van de WooCommerce Email Template Customizer plugin. Met deze plugin is het heel eenvoudig vertalingen te maken van al je WooCommerce e-mails. Je kunt eenvoudig de templates bewerken en vormgeven. Je vindt deze plugin in de plugin catalogus van WooCommerce. Met het gebruiken van deze plugin zorg je er dus voor dat ook emails vanuit je clone eenvoudig te versturen zijn. Daarnaast zorgt emailverkeer in de taal van de klant ook voor extra vertrouwen en zekerheid, waardoor klanten eerder geneigd zijn vaker producten van uw webshop aan te schaffen.

woocommerce email plugin