Magento

Magento werkt over het algemeen vlekkeloos samen met Clonable zonder speciale aanpassingen. Bij sommige set-ups kan het echter nodig zijn om enkele aanpassingen te maken. Hieronder leest u daar meer over.

Magento en subfolder

Indien u een kloon heeft gemaakt van een Magento subfolder (bijvoorbeeld van een store view), dan kan het voorkomen dat bepaalde elementen zoals een quick-buy knop niet goed werken. In dat geval moet Magento door middel van een substitution regel geïnstrueerd worden om zowel de url met subfolder als zonder subfolder als baseUrl te zien. Hieronder ziet u daarvan een voorbeeld, waarin https://example.com/ een kloon is van https://example.nl/eu_nl/:

Original

Replacement

Options

Daarnaast is er ook nog een andere plek waarin de baseUrl gedefineerd wordt. Het gaat hierbij om de BASE_URL variabele bovenin de HTML code. In deze variabele wordt een / weergegeven als \u002F. Hieronder ziet u hoe u deze variabele kunt aanpassen. Deze regel lost problemen met bijvoorbeeld een nieuwsbrief aanmelding of kortingscode veld op.