ShopFactory

Met de standaard instellingen van Clonable werken de menu's en de winkelwagen van uw webshop niet (goed). Dit is gelukkig gemakkelijk op te lossen door onderstaande substitutions te gebruiken:

Automatische taalinstellingen

De automatische taalherkenning van ShopFactory zorgt ervoor dat sommige bronnen (waaronder het menu) niet goed ingeladen kunnen worden. Dit is op te lossen door de taal handmatig te injecteren in de bestanden met behulp van onderstaande substitution regels en exclusion. Op de plaats van 'nl' zet u de taalcode neer van uw originele website.

Substitution 1

Original

Replacement

Options

Substitution 2

Original

Replacement

Options

Exclusion

Original

Options

Content type bij Ajax requests

Door een specifieke content-type header wordt een request naar het /content/stkcontent/stkControl.php eindpunt geblokkeerd door onze firewall. Dit is op te lossen door de content-type te veranderen naar een waarde die wel geaccepteerd wordt:

Original

Replacement

Options
Extra hulp

Heeft u na deze aanpassingen nog steeds problemen met uw website of webshop? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u graag om uw clone juist in te richten.