MijnWebwinkel

Update 07-01-2022 🎊

MijnWebwinkel wordt sinds 07-01-2022 beter ondersteund waardoor voorheen niet-vertaalde elementen zoals filters en tekst op de checkout nu ook goed vertaald worden. Let erop dat onderstaande wijzigingen nog steeds noodzakelijk zijn voor een goede werking van uw clone.

Onvertaalde init data​

De checkout gebruikt standaard init data die door Clonable niet goed vertaald wordt. Door een refresh te triggeren worden de tekstfragmenten via Ajax opgehaald, welke wel goed door Clonable vertaald worden. Deze trigger is gemakkelijk in te bouwen door onderstaand javascript via de clone instellingen in de body te injecteren:

Trigger snippet
<script>
const myTimeout = setTimeout(translateCheckout, 500);
function translateCheckout(){
if(window.location.toString().includes("checkout")){
var childBox = document.querySelectorAll('div[data-testid="shippingmethods-radio-pickup-at-store"]');
childBox[0].parentElement.parentElement.parentElement.click();}
}
</script>
Extra hulp

Heeft u na deze aanpassingen nog steeds problemen met uw website of webshop? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u graag om uw clone juist in te richten.