Naar hoofdcontent

USPs veranderen

Met USPs (Unique Selling Points) vertelt u de bezoeker van uw website wat u onderscheidt van de rest. Meestal staan deze USPs bovenaan de website, net onder of boven het menu. Denk bijvoorbeeld aan de levertijd, niet goed geld terug garantie etc. Het kan zijn dat deze anders zijn voor de clone dan voor uw originele website. Alleen al de verzendtijd kan per land verschillen. Met Clonable zijn deze eenvoudig aan te passen.

Editor

De makkelijkste manier om de USPs aan te passen is door middel van onze editor. Omdat de USPs op elke pagina hetzelfde zijn, maakt het niet uit welke URL u gebruikt om ze aan te passen. Kies bijvoorbeeld voor de homepage, en voer de URL bovenin de editor in. Als het goed is, kunt u de USPs aanklikken en de tekst naar wens aanpassen. Zodra u ze heeft aangepast, zal de wijziging op de gehele website doorgevoerd zijn. U hoeft dus niet op elke pagina de USPs opnieuw aan te passen.

Substitution rules

In bijna alle gevallen kunt u de editor gebruiken om de USPs aan te passen. Is dit niet mogelijk, dan wijzigt u ze door middel van de substitution rules. Kijk altijd eerst even hoe de tekst ingesloten is in de bron code. Meestal zal het tussen haakjes staan zoals >USP<. Neem deze manier van schrijven over in de substitution rules over om te zorgen dat de wijziging goed doorkomt.