Buttons wijzigen

Alle knoppen en buttons op websites / webshops bevatten tekst, en voor een clone met vertaling wilt u natuurlijk dat ook deze tekst vertaald wordt. Het kan zijn dat sommige buttons nog de tekst van de originele taal bevatten. In dat geval moet u dit zelf nog aanpassen. Het aanpassen van tekst in buttons / knoppen doet u op dezelfde manier als het aanpassen van losse tekst op uw clone:

1. Editor: Probeer de tekst eerst aan te passen met behulp van de editor. Voer bovenin de editor de URL in van de pagina waarop de button of knop staat. Probeer dan of u de tekst in de button kunt aanpassen.

2. Text replacements: Kunt u de tekst in de button niet aanpassen met behulp van de editor, gebruik dan onze text replacement functie. Let goed op het hoofdletter gebruik.

3. Substitution rules: Werkt de text replacement optie ook niet, dan komt dit waarschijnlijk omdat de tekst ingesloten is in de HTML. In dit geval moet u een stukje van de broncode overnemen in de substitution rules om de tekst aan te passen. Bijvoorbeeld: >tekst<, value="tekst" of "tekst".