Video wijzigen

Heeft u een Nederlandstalig filmpje op uw site staan die u wilt vervangen door een ander filmpje? Dat kan! Ook dit is makkelijk aan te passen met Clonable.

Hiervoor gaat u op uw website naar het filmpje wat uw wilt vervangen. Kijk wat de broncode (HTML) is van het filmpje is, dit doet u door het te inspecteren met de rechtermuisknop. Daarna plakt u deze in de linker kolom. In de rechter kolom plakt u hetzelfde maar past u deze keer de naam van het filmpje aan; de bestandsnaam van het nieuwe filmpje.

Voorbeeld

Original

Replacement

Options

Het is hierbij goed om te letten op het precieze stukje van code dat u aan dient te passen. Gaat dit mis dan kan het zijn dat het javascript verkeerd wordt gewijzigd, waardoor het filmpje niet goed wordt weergegeven, of dat het niet goed afspeelt. En dat wilt u natuurlijk voorkomen.