Verzendkosten wijzigen

Het is logisch dat u voor een ander land wellicht andere verzendkosten wil hanteren. Dit moet u niet enkel aanpassen in de betaalinstellingen in bijvoorbeeld WordPress of Magento, maar ook in de weergave op de site. U wilt niet dat uw klanten bij het afrekenen voor een verrassing komen te staan.

Het wijzigen van de weergegeven verzendkosten is dus eigenlijk het aanpassen van een stuk tekst en werkt precies zo. U kunt hiervoor het beste onze live editor gebruiken. Hierdoor kunt u eenvoudig op elke weergave van de verzendkosten op uw website klikken en deze naar wens veranderen.

Let er hierbij op dat u elke vermelding van de verzendkosten op uw website vervangt. Meestal staat dit namelijk zowel in de header, winkelmand als bijvoorbeeld op de afrekenpagina zelf.

Eigen instellingen

Wij kunnen met Clonable enkel de weergave van verzendkosten in tekstvorm op uw site aanpassen. De automatische berekening van de verzendkosten na het invullen van land van verzending in de winkelwagen is buiten ons bereik. Deze instellingen dient u dus zelf aan te passen in de backend van uw originele site.