Naar hoofdcontent

Recensies wijzigen

Als er iets is wat klanten aanspoort om een product of dienst bij uw af te nemen, zijn het positieve reacties van vorige klanten. Het is daarom belangrijk dat ook de bezoekers van uw clone over de ervaring van vorige klanten kunnen lezen. Neemt u bij ons een clone zonder vertaling af dan kunt u natuurlijk gewoon uw oorspronkelijke recensies blijven gebruiken. Heeft u een clone met vertaling, dan zal dit niet handig zijn. Lees hieronder hoe u voor de verschillende recensie programma's een vertaalde versie kunt inladen in Clonable.

Webwinkelkeur / Valued shops

Bij Webwinkelkeur kunt u een Pro abonnement afnemen waarbij het mogelijk is verschillende talen in te stellen voor de integraties. In het Dashboard van Webwinkelkeur kunt u vervolgens voor de Sidebar, het Widget, de Banners en de Reviews een taal selecteren. U kunt apart voor uw internationale webwinkels een extra naam instellen. U kunt zelf kiezen of u de beoordelingen in de betreffende talen apart of samen wilt weergeven. Bijvoorbeeld: u kunt ervoor kiezen om op uw Nederlandse pagina alleen Nederlandse klantbeoordelingen weer te geven en op uw Engelse pagina alle klantbeoordelingen weer te geven.

Daarnaast kunt u in het dashboard ook de vertaalde banners en afbeeldingen vinden. Deze zijn beschikbaar in het Engels, Duits, Nederlands, Frans, Spaans en Italiaans. In een andere taal wordt de naam van Webwinkelkeur: Valued Shops. In Clonable kunt u dan eenvoudig uw originele afbeeldingen vervangen door de vertaalde versie door middel van subsitution rules of image replacements.

Trustpilot

Heeft u meerdere domeinen of bedrijven, dan kan het support-team van Trustpilot ze aan uw account toevoegen. Nadat de nieuwe is toegevoegd en geverifieerd, kunt u gemakkelijk via hetzelfde account overstappen en ze beheren. Als u meerdere domeinen aan je Trustpilot Business-account hebt gekoppeld, kun je van de ene naar de andere overschakelen. De dingen die voor elke winkel afzonderlijk kunnen worden ingesteld zijn de taalinstellingen en geavanceerde instellingen voor productreviews. U kunt er ook voor kiezen om een samenvoeging van de verschillende bedrijfsprofielen. Op deze manier zullen de reviews van elk individueel bedrijfsprofiel op één gecombineerd hoofdprofiel verschijnen. Dit betekent ook dat uw TrustScore op het hoofdprofiel wordt herberekend op basis van de samengevoegde reviews. Let wel op! Dit is permanent en kan niet ongedaan worden gemaakt. Met Clonable kunt u door middel van de substitution rules eenvoudig de widgets en de afbeeldingen veranderen.

Trusted shops

Zowel de Trustbadge als de service van Trusted shop is in meer dan 14 talen beschikbaar. Aan uw gecertificeerd domein kun extra domeinen toevoegen, dus ook het domein van uw clone. In het dashboard van de My Trusted Shops ziet u aan de rechterkant de webshops die geregistreerd staan met de bijpassende ID's. Door middel van de substitution rules kunt u deze ID's verwisselen, waardoor op uw clone de vertaalde versie van de badge en widget kunnen komen te staan.

Andere systemen

Heeft u een ander systeem voor uw recensies dat u graag wil vertalen, neem dan contact met ons op.